• info@context4you.nl
  • 06-25 04 18 91

Advertentieverkoop

Magazines (glossy):

NATO Northern Star: Dit magazine is het officiële informatieblad voor alle medewerkers van NATO JFC Headquarters Brunssum. NATO Brunssum/Geilenkirchen wil nu haar medewerkers c.q. expats met hun familieleden die van alle kanten van de wereld, maar met name uit Amerika komen, bekend maken met wat de naaste omgeving voor hen in petto heeft. Zij wil derhalve ook bedrijven in Zuid-Limburg meer de mogelijkheid bieden zich beter te profileren naar hun potentiële doelgroep. Zeker met de jaarlijkse komst van ca. 2.500 nieuwe militairen en burgerpersoneel, ligt hier een hele grote kans voor het oprapen. Zij verblijven gemiddeld 2 tot 5 jaar in Nederland en Geilenkirchen. Studies tonen aan dat beide bases samen goed zijn voor een economische impact op de regio van zo’n 400 miljoen euro per jaar. Dat is goed zaken doen!

Om deze groep te bereiken, bestaat er een magazine ‘Northern Star’ dat maandelijks wordt uitgebracht met de kracht van herhaling. De Northern Star verschijnt tienmaal per jaar met in een oplage van 2.500 exemplaren en wordt geheel in full colour gedrukt op glossy papier. Deze gaat naar alle medewerkers op de NATO basis in Brunssum en Geilenkirchen en wordt gelezen door 5.000 potentiële klanten! Behalve intranet is dit de enige informatiebron, waarover ze bij aankomst in Nederland beschikken. De attentiewaarde is dus zeer hoog!

Op www.randalesser.nl vindt u onder ‘Projecten’ alle gegevens over de Northern Star. Als voorbeeld kunt u de digitale versie bekijken. Bovendien staan er de advertentietarieven, -formaten en deadlines vermeld.

  • Indien u een reeks advertenties/advertorials een paar maanden achterelkaar in een looping laat meedraaien, mag ik u een zeer aantrekkelijke korting aanbieden!

NATO Newcomer’s Guide: Het hele jaar door arriveren Newcomers uit de hele wereld op de NATO basis te Brunssum en Geilenkirchen. Eénmaal per jaar verschijnt er in april voor deze nieuwelingen de zogenaamde ‘Newcomers’ Guide’. Het is een soort naslagwerk met onder andere alle belangrijke adressen en telefoonnummers van bedrijven en instellingen in de omgeving voor alle nieuwe medewerkers van NATO JFC Headquarters Brunssum en Geilenkirchen. Geheel in full colour en op glossy papier.

Op www.randalesser.nl vindt u onder ‘Projecten’ alle gegevens over de Newcomers’ Guide. Als voorbeeld kunt u de digitale versie bekijken. Bovendien staan er de advertentietarieven, -formaten en deadlines vermeld.

Diverse weekbladen (Heuvelland e.o):

Kies voor een advertentie of een advertorial in een weekblad bij u in de buurt en kom bij meer dan 20.000 huishoudens en bedrijven onder de aandacht. Via zorgvuldige wekelijkse huis-aan-huis-verspreiding zorgen wij dat u prominent opvalt.
Profileer uw organisatie of vereniging in een weekblad met grote attentiewaarde. Middels aantrekkelijke advertentietarieven bereikt u een grote doelgroep, die graag gebruik maakt van uw diensten en producten.

  • Indien u een reeks advertenties/advertorials minimaal 5 keer per jaar laat meedraaien, mag ik u een zeer aantrekkelijke korting aanbieden!

Maandblad/Zorgmagazine:

Burgerkracht: Hét gezond lijfblad voor alle Limburgers uitgegeven door het Huis voor de Zorg. BurgerKRACHT is het enige 100% zorgmagazine van Limburg (verdeeld in 5 aparte regio’s) met ieder kwartaal onafhankelijke redactie, huis-aan-huis bezorgd en dat in vrijwel alle wachtkamers van Limburg ligt! Tot voor kort nog bekend onder de naam ‘Zorgbelang’ bestaat het magazine reeds 11 jaar en wordt mede gedragen door reeds jarenlange trouwe adverteerders.

Het blad wil nog beter en vaker voorzien in de alsmaar groeiende behoefte aan betrouwbare informatie over gezond leven, zorg en welzijn. Daarom verschijnt de uitgave ook in 2017 weer met een frequentie van 4 maal per jaar als tabloid, waarvan de laatste alweer voor aanstaande december gepland staat. Als vanouds wordt BurgerKRACHT op een unieke schaal verspreid in Limburg: huis-aan-huis in full colour met een totale oplage van maar liefst 512.000 exemplaren. Ook worden er in heel Limburg 17.500 exemplaren verspreid via controlled circulation verspreidpunten in de gezondheidszorg. BurgerKRACHT blijft het HOI-logo dragen, dit betekent dat de oplage gegarandeerd en gecontroleerd is.

Dus het magazine is niet het zoveelste ‘advertentie-initiatief’ in de (groei)markt van gezondheid en zorg? Nee, BurgerKRACHT maakt op onderscheidende wijze zijn ondertitel Gezond lijfblad voor alle Limburgers‘ volledig waar door de informatieve redactionele formule. Het Huis voor de Zorg en de Provincie Limburg staan garant voor de inhoudelijke waarde, dus ieder kwartaal frisse en actuele onderwerpen! De verwijsfunctie naar specialistische informatie maakt de uitgave waardevol om elke periode te bewaren. Een regionaal gerubriceerd Zorgregister maakt het makkelijk voor de lezer om de gegevens te vinden van de diverse aanbieders in de gezondheidsmarkt.

Kwartaalblad:

PlusRegio Voordeelkrant Parkstad: Wilt u in uw regio (Parkstad en omstreken) adverteren en tegelijkertijd uw potentiële klanten voordelen en kortingen kunnen aanbieden? Adverteer dan in de PlusRegio Voordeelkrant. Deze komt éénmaal per kwartaal uit en heeft een oplage van maar liefst 125.000 exemplaren!

Mocht u geïnteresseerd zijn in de advertentiemogelijkheden van één of meerdere van bovengenoemde bladen, hoor ik dat uiteraard graag van u, zodat ik e.e.a. persoonlijk kan komen toelichten.