• info@context4you.nl
  • 06-25 04 18 91

Grafisch advies en drukwerkbegeleiding

Vaak heeft u zelf niet de tijd en de expertise in huis om te kunnen bepalen hoe een brochure, folder of website er moet komen uit te zien. Wij ontzorgen u bij het maken van moeilijke en vaak technische beslissingen in deze. Door onze jarenlange grafische ervaring kunnen wij u adviseren in de vorm van drukwerkbegeleiding en grafisch advies.

Voorbeeld 1; DRUKWERKBEGELEIDING:

  • Hoe moet mijn brochure er uitzien?
  • Wat voor papiersoort moet ik kiezen?
  • Welk formaat dient de brochure te hebben om op te vallen?
  • Welke bindwijze moet ik toepassen?

Voorbeeld 2; GRAFISCH ADVIES:

  • Waar moet ik aan denken bij het ontwerp van mijn website?
  • Welke informatie wil ik kwijt?
  • Welke mogelijkheden zijn er?
  • Kan ik mijn website ook zelf bijhouden?

Kortom: Allemaal vragen waarmee wij u kunnen helpen. Indien gewenst, verzorgen wij voor u het hele traject van offerte-aanvraag tot opmaak en aflevering.

Wij begeleiden u van A-Z.