• info@context4you.nl
  • 06-25 04 18 91

Tekstschrijven/copywriting

Nieuwsbrieven:
Via een nieuwsbrief kunt u zowel intern als extern informatie verstrekken: Intern wilt u personeel op de hoogte houden van nieuwtjes, wetenswaardigheden en zaken van huishoudelijke aard. Dit kan middels een interne nieuwsbrief die opgehangen wordt op het prikbord of uitgedeeld via intranet of narrow-casting (info via beeldschermen binnen het bedrijf).

Extern wilt u uw relaties op de hoogte houden van veranderingen en ontwikkelingen binnen uw bedrijf of branche. Dit kan middels een externe nieuwsbrief, hetzij op papier, via mail of social media als Twitter, Facebook of LinkedIn.

Webteksten:
U wilt een website laten bouwen, maar weet niet precies welke informatie u via dit medium kwijt wilt over u en uw bedrijf. Wij doorlopen met u alle facetten die met websites te maken hebben, zodat u verzekerd bent van een logische en duidelijk opbouw. Wij verzorgen voor u een hoge ranking in Google middels goede SEO-content (Search Engine Optimization). Via het CMS (Content Management Systeem) kunt u na een uitleg van niet meer dan een halfuurtje gemakkelijk uw eigen website op ieder gewenst moment actueel houden.

Interviews:
U wilt uw bedrijf presenteren via een redactioneel stuk of advertorial? Wij komen ter plekke een interview afnemen en indien gewenst foto’s maken. Het artikel wordt uitgewerkt en wij sturen het resultaat ter beoordeling naar u toe.

Promotie- en reclameteksten (t.b.v. flyers, folders, posters, etc.):
U wilt uw producten en/of diensten aan de man brengen, maar weet niet precies hoe u dit moet aanpakken. Wij weten middels overredende informatie en de juiste mix van tekst-ingrediënten uw doelgroep te triggeren.

Persberichten:

Wilt u schriftelijke, nieuwswaardige mededelingen voor de pers in journalistieke vorm aanleveren? Wij zorgen voor de juiste nieuwswaarde.

Creatieve en zakelijke teksten:

Wilt u een leuke en losse tekst, op een ludieke manier geschreven en met eventueel een thema als rode draad er doorheen? Wij hebben het antwoord.

Teksten redigeren:
U heeft zelf een tekst geschreven, maar wilt deze, voordat ie de deur uit gaat, toch voor de zekerheid even onderwerpen aan een second opinion? Wij regelen het voor u. De door ons gecorrigeerde tekst wordt voor uw gemak gemarkeerd aangeleverd, zodat u in één oogopslag de verschillen ziet.

Teksten herschrijven (scripties, sollicitatiebrieven, etc.):
Belangrijke documenten verzenden, maar niet zeker weten of de informatie juist is verwoord en met de gewenste attentiewaarde? Geen probleem, wij nemen het van u over. De door ons gecorrigeerde tekst wordt voor uw gemak gemarkeerd aangeleverd, zodat u in één oogopslag de verschillen ziet.